+36 70 / 332-3252
info@fecskegyogycentrum.hu
6000 Kecskemét, Zimay László u.4/a
 
SZAKORVOSI VIZSGÁLATOK
A Fecske Gyógycentrum szakorvosi vizsgálatai

Belgyógyászat

Belgyógyászat

A belszervi betegségek vizsgálatával és kezelésével foglalkozó orvosi szakterület. A belgyógyász a beteget alaposan kikérdezi, majd megvizsgálja fizikális eszközökkel, ha szükséges műszerekkel pl. EKG, vagy ultrahang készülék, esetleg laboratóriumi vizsgálatra küldi. 

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

A Fecske Gyógycentrum elkötelezett a bőrbetegségek iránt is. Célunk a bőr egészségének, szépségének megőrzése és a minőségi bőrgyógyászati betegellátás. Rendelőnkben szívesen látjuk mindazokat, akik tanácsért jönnek, hogy fiatalosabb, sugárzóbb legyen a bőrük, és azokat, akik anyajegyeiket akarják ellenőriztetni. Átfogó bőrgyógyászati kezelést biztosítunk, ami magában foglalja mind a gyakran, mind a ritkábban előforduló bőrgyógyászati betegségeket. Minden korosztályt várunk, úgymint csecsemőket, gyerekeket, serdülőket, felnőtteket és idősebbeket is.

Nőgyógyászat

Nőgyógyászat

A rutin nőgyógyászati vizsgálat – manuális és citológiai – elsősorban a mell-, petefészek-, méh- és méhnyakrák szűrését segíti, de lehetőséget nyújt a krónikus gyulladások, fertőzések – gombás, bakteriális, vírusos, parazitás -, ciszták, myomák, esetleges egyéb nőgyógyászati elváltozások felderítésére is.

Urológia

Urológia

Urológia a húgyivar szervek betegségeivel foglalkozik mindkét nemnél. Ebbe bele tartoznak a vesék, vesevezetékek, a húgyhólyag, húgycső megbetegedései. Férfiaknál kiegészül a herék, mellékherék, prosztata és ondóhólyag területén létrejött megbetegedésekkel. Női, férfi vizelési és vizelettartási zavarok, merevedési zavarok, férfi gondok megelőzésében nagy szerepet játszanak az urológiai szűrővizsgálatok. Jelentőségük, hogy még a betegség tünetmentes szakaszában kezdjék meg a kezelést, amikor az a leghatékonyabb és még a legkisebb kellemetlenséggel jár

Szív és érrendszeri betegellátás szívultrahanggal

Szív és érrendszeri betegellátás szívultrahanggal

Szakvizsgálat során EKG+ tájékozodó szív Ultrhang vizsgálat történik, majd személyes terápiás javaslat. Ultrahang vizsgálat során információt kapunk a szív méretéről, funkciójáról, szív billentyűk állapotáról, szívizom működéséről.

Reumatológia

Reumatológia

A mozgásszervi panaszok jelentősen rontják az életminőséget és korlátozzák a munkaképességet. Reumatológia szakrendelésünkön rövidebb  ill. hosszabb ideje fennálló  problémákkal fordulhatnak hozzánkJelentkezzen be online!

Vizsgálatunkra gyorsan, online is bejelentkezhet.
Jelentkezzen be online!

                                                                

  © 2022 Fecske Gyógycentrum


ELÉRHETŐSÉG

6000 Kecskemét, Zimay László utca 4/A
+36 70 332-32-52
info@fecskegyogycentrum.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 8 - 20 h