+36 70 / 332-3252
info@fecskegyogycentrum.hu
6000 Kecskemét, Zimay László u.4/a
 
KEZELÉSEK
A Fecske Gyógycentrum kezelései

Lökéshullám szépészetCELLULIT-HARC A SIMA BŐRÉRT?

A cellulit már nagyon fiatal korban megjelenhet a bőr alsó rétegeiben, mely jellemzően a combra, fartájékra, felkarra és a hasra lokalizálódik. 
 
A víz- és zsírháztartás egyensúlyának megbomlása a zsírsejtek térfogatának növekedést okozza, kialakítva ezzel a jellegzetesen narancshéjhoz hasonlító szivacsos, gödrös bőrfelszínt.
Kialakulásáról csak részben tehetünk mi magunk, a másik felelős rész a genetikai adottság. Azonban a narancsbőr megelőzhető, megjelenése korrigálható, rendszeres kezeléssel pedig szinte teljesen eltüntethető.

A sikeres cellulit kezelés – AWT Acoustic Wave Therapy

Mit jelent az AWT és miért hatásos a cellulit kezelésben?
Az „Acoustic Wave Therapy „  Akusztikus Hullám Terápiát jelent, mely során-testen kívül létrehozott impulzusok akusztikus (hang) hullámok formájában beáramlanak a szövetek belsejébe. Ott – tulajdonképpen – öngyógyító folyamatokat indíthatnak el a fokozott anyagcsere és nyirokkeringés beindításával. Az akusztikus hullámokat 1980 óta használják nagy sikerrel a vesekőzúzásban, illetve 1990- től az ízületi és izomfájdalmak kezelésében.

Az akusztikus hullámok fokozzák a vér és nyirokkeringést, gyorsítják az anyagcsere folyamatokat és a zsírbontást, melynek eredménye:

  • megfiatalodott, feszesebb bőr
  • a zsírlerakodások felszívódása
  • kötőszövet feszesedés
  • alakformálás

A kezelés időtartama és gyakorisága:

A kezelések időtartama átlagosan 30 perc testtájanként. A cellulit mértékétől függően 6-10 alkalmas terápia javasolt, 3-4 napos szünetekkel a kezelések között.

Hatékonyságnövelő javaslatok:

Az Akusztikus Hullám Terápia időtartama alatt különösen ajánlott napi 30 perces testmozgás, alacsony zsírtartalmú diéta betartása, valamint naponta 2-3 liter folyadék bevitele a  salakanyagok gyorsabb távozása érdekében.

 
AWT új és rendkívül hatásos módszer a narancsbőr elleni küzdelemben, mely során akusztikus hullámokkal kezelik a problémás területek szöveteit.
 
Egyre több nő választja ezt az újszerű eljárást, mint megelőző módszert a narancsbőr kialakulása ellen, illetve a már kialakult cellulit látható jeleinek megszüntetésére. 


Jelentkezzen be online!

Vizsgálatunkra gyorsan, online is bejelentkezhet.
Jelentkezzen be online!

                                                                

  © 2022 Fecske Gyógycentrum


ELÉRHETŐSÉG

6000 Kecskemét, Zimay László utca 4/A
+36 70 332-32-52
info@fecskegyogycentrum.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 8 - 20 h