+36 70 / 332-3252
info@fecskegyogycentrum.hu
6000 Kecskemét, Zimay László u.4/a
 
KEZELÉSEK
A Fecske Gyógycentrum kezelései

Lökéshullám terápia
MOZGÁSSZERVI PANASZOKTÓL SZENVED?

Lökéshullám terápia, a természetes gyógymód mozgészervi panaszokra!

 
Akut vagy krónikus izomfájdalmaktól, ízületi gyulladástól szenved? Vállfájdalom kínozza, esetleg fáj a sarka és ezek a fájdalmak jelentősen akadályozzák a mozgásban, lerontva életminőségét? A lökéshullám terápia modern és hatékony kezelési módszer, mely során a kezelőfej segítségével gyorsan terjedő hanghullámokat juttatunk a test fájdalmas területeibe. 
 
Ön visszanyerheti mozgásszabadságát és javíthat életminőségén.

Lökéshullám-tények és jellemzők:

A lökéshullámok hallható, nagy energiájú hanghullámok. Lökéshullám keletkezik a természetben a villámlást követő mennydörgésnél, vagy pl. amikor a repülőgép átlépi a hangsebességet. A gyógyításban a testen kívül létrehozott lökéshullámot először vesekő- zúzáshoz használták 1980 – ban  , és attól kezdődően a legtöbb vese- és uréter kő zúzásához ezt a módszert választják.
 
A modern fájdalomterápiában a mesterségesen létrehozott lökéshullámok sérülést nem okozva áthatolnak a test felszínén, és az előre meghatározott területen fejtik ki jótékony hatásukat.

Hogyan zajlik a kezelés?

A fájdalomterápia nélkülözhetetlen része a pontos diagnózis. A szakember meghatározza a kezelendő területet, illetve bizonyos rendellenességeknél ultrahanggal lokalizálja. Erre a területre kontakt gélt visz fel, mely biztosítja, hogy a lökéshullámok energiaveszteség nélkül juthassanak a szövetekbe, majd megkezdi a kezelést.

A terápia időtartama és a kezelések gyakorisága:

Az egyes kezelések időtartama átlagosan 5 és 10 perc közötti. Az alkalmazása kúraszerűen történik, kb. 5 kezelés a panaszoktól függően, heti szünetekkel az egyes alkalmak között.


Jelentkezzen be online!

Vizsgálatunkra gyorsan, online is bejelentkezhet.
Jelentkezzen be online!

                                                                

  © 2022 Fecske Gyógycentrum


ELÉRHETŐSÉG

6000 Kecskemét, Zimay László utca 4/A
+36 70 332-32-52
info@fecskegyogycentrum.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 8 - 20 h