+36 70 / 332-3252
info@fecskegyogycentrum.hu
6000 Kecskemét, Zimay László u.4/a
 
KEZELÉSEK
A Fecske Gyógycentrum kezelései

Alternatív gyógyászat

Alternatív gyógyászat

Pető Ágnes természetgyógyász, tanár, önismereti terapeuta kezelései:

Fülakupunktúra

Fülakupunktúra

A fülakupunktúrás kezelés az ú.n. meridiánokon (ideg és energiapályákon) lévő blokkokat oldja, ami által a szervek és a szervezet működése harmonikusan kezd, működni .Ha energiablokk keletkezik, pangás vagy túláramlás, fáradtak, idegesek ,akár betegek is lehetünk. A HKO a szervezet anyagi, biokémiai szintje mellett értelmez egy energetikai szintet és egy mentális, tudati szintet is. A három szint bármelyikének kezelésével hatni lehet a másik kettőre is.

Homeopátiás kezelés

Homeopátiás kezelés

A homeopátia a hasonlósági elven alapszik. Eszerint egy betegség arra a homeopátiás szerre reagál, amely egészséges emberben hígítatlanul vagy kis hígításban a betegséghez hasonló tüneteket vált ki. A homeopátiás szerek előállításához természetes– növényi, ásványi, állati – anyagokat használnak fel.

Lökéshullám szépészet

Lökéshullám szépészet

A víz- és zsírháztartás egyensúlyának megbomlása a zsírsejtek térfogatának növekedést okozza, kialakítva ezzel a jellegzetesen narancshéjhoz hasonlító szivacsos, gödrös bőrfelszínt. Kialakulásáról csak részben tehetünk mi magunk, a másik felelős rész a genetikai adottság. Azonban a narancsbőr megelőzhető, megjelenése korrigálható, rendszeres kezeléssel pedig szinte teljesen eltüntethető.

Lökéshullám terápia

Lökéshullám terápia

A lökéshullám terápia modern és hatékony kezelési módszer, mely során a kezelőfej segítségével gyorsan terjedő hanghullámokat juttatunk a test fájdalmas területeibe. Jelentkezzen be online!

Vizsgálatunkra gyorsan, online is bejelentkezhet.
Jelentkezzen be online!

                                                                

  © 2022 Fecske Gyógycentrum


ELÉRHETŐSÉG

6000 Kecskemét, Zimay László utca 4/A
+36 70 332-32-52
info@fecskegyogycentrum.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 8 - 20 h