+36 70 / 332-3252
info@fecskegyogycentrum.hu
6000 Kecskemét, Zimay László u.4/a
 
KEZELÉSEK
A Fecske Gyógycentrum kezelései

Homeopátiás kezelésHomeopátiás szerek:

A homeopátia a hasonlósági elven alapszik. Eszerint egy betegség arra a homeopátiás szerre reagál, amely egészséges emberben hígítatlanul vagy kis hígításban a betegséghez hasonló tüneteket vált ki. A homeopátiás szerek előállításához természetes– növényi, ásványi, állati – anyagokat használnak fel.
Ahogy a természetgyógyászat különböző formái, úgy a homeopátia is holisztikus, azaz a teljes embert veszi célba. Nem egyes tünetek, szervi bajok kerülnek külön-külön kezelésre, mint amikor autószereléskor az egyes alkatrészek hibáit javítják, hanem a beteget egységes egészként gyógyítja. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a szervezetet egészségre hangolja át.

Kinek ajánljuk a homeopátiát?

Mindenkinek, aki betegségének, panaszának kezelését természetes módszerrel szeretné kiegészíteni, avagy arra akarja változtatni.
A homeopátiás kezelés nagy előnye: egyszerű, nincs mellékhatása. Súlyos, reménytelennek tűnő krónikus megbetegedésekben és „funkcionális panaszokra” is eredményesen alkalmazható. Ilyen esetekben természetesen nagyobb türelemre van szükség – 10-20 éve fennálló problémák rendezése ugyanis gyakran hetekig, esetleg hónapokig is eltarthat. Ezért nem szabad feladni, ha azonnal nem jelentkezik változás, az idő előtt megszakított kezelés pedig értelmetlen. A homeopátiának különben sem célja a meglevő tünetek, jelek elnyomása – az azonnali hatás érdekében. A gyógyulás ugyanis többnyire időigényes fejlődési-növekedési folyamat, melyhez nem elég a tabletták, cseppek beszedése, sokkal inkább a homeopata szakorvos és a beteg aktív együttműködésén alapszik.


Jelentkezzen be online!

Vizsgálatunkra gyorsan, online is bejelentkezhet.
Jelentkezzen be online!

                                                                

  © 2022 Fecske Gyógycentrum


ELÉRHETŐSÉG

6000 Kecskemét, Zimay László utca 4/A
+36 70 332-32-52
info@fecskegyogycentrum.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 8 - 20 h