+36 70 / 332-3252
info@fecskegyogycentrum.hu
6000 Kecskemét, Zimay László u.4/a
 
ÁLLAPOT FELMÉRÉSEK
A Fecske Gyógycentrum állapotfelmérő vizsgálatai

Hőtérképkészítés

Hőtérképkészítés

A szervezetünkben zajló folyamatok során hő keletkezik, vagy hőcsere jön létre. A termelt hőt egy speciális optikával ellátott termovíziós kamera képes felfogni és képpé alakítani. Termovízióval egyes kóros eltérések idejekorán felismerhetők, így például túlterhelt ízületek, fájdalmat még nem okozó kopások, különféle funkciós és perifériás keringési zavarok.

Érrendszeri állapotfelmérés

Érrendszeri állapotfelmérés

2008-ban Magyarországon minden második ember halálát szív- és érrendszeri megbetegedés okozta – még mindig. A nők jobban veszélyeztetettek, mint a férfiak. Az egyik fő kockázati tényező a magas koleszterinszint, a lakosság nagy része azonban sajnos nem figyel erre, még ha ismeri is a veszélyét.

Számítógépes állapotfelmérés

Számítógépes állapotfelmérés

Állapotfelmérés
Scio készülékkel

Talpreflexológia

Talpreflexológia

A reflexzónák vizsgálata a szokásos orvosi vizsgálatok mellett kiegészítő információkat nyújt a betegről és betegségéről. Leggyakrabban a talp, láb és az írisz vizsgálatát szokták elvégezni. A reflexzónák térképszerű rajzolattal rendelkeznek a belső szervekről, azokon az érzékeny pontokat, a bőr elváltozásait, tapintható eltéréseit vizsgálják. Jelentkezzen be online!

Vizsgálatunkra gyorsan, online is bejelentkezhet.
Jelentkezzen be online!  © 2019 Fecske GyógycentrumELÉRHETŐSÉG

6000 Kecskemét, Zimay László utca 4/A
+36 70 332-32-52
info@fecskegyogycentrum.hu

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 8 - 20 h